XXX ČETVORKA ZA 18+: Ko u novogodišnjoj noći NIJE gledao Parove, OMAŠIO je 2 SE*SA! Evo ih! (VIDEO)

Raskrinkale ih neumorne kamere.

Kakva je to novogodišnja noć ako nema ljubavi. Tom krilaticom su se vodila i dva para u rijalitiju “Parovi” koje su ukućani raskrinkali da su imali seks i to za doček. Prvi bezobrazni par činili su Tijana Ajfon i Dragan Tošić. Njihovi cimeri su otkrili kako su oni imali vrelu akciju ispod jorgana. Iako se Dragan izvlačio i pričao kako su oni samo drugari, voditeljka Bojana Ristivojević ga je konačno “finiširala” rečima:

– Ja imam informaciju da je pao seks – poručila mu je voditeljka “Parova” pred svim ukućanima i dodala da je Ajfonka malo više popila i da se izlanula o tome kod drugih učesnika rijalitija.

Tijana Ajfon

Foto: Srbija Danas

– Sve je laž, a najviše što se desilo bilo je ono od pre nekoliko dana u bazenu – nije posustajao Dragan, a Jelena Krunić mu je dobacila: “Bravo, pravi si džentlmen!”

– To što niste videli, nije se desilo – i Tijana Ajfon je “puštala” istu ploču.


TIJANA I DRAGAN IMALI KEKS ZA N OVU GODINU 2017 by cheloboos

Juče se nakon posete porodice i prijatelja za novogodišnju noć, podigla velika prašina u vili “Parova”. Miljani Kulić je u posetu došao momak Slađan i ona se veoma obradovala.

Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas

Produkcija im je za doček pripremila ovo prelepo iznenađenje kao novogodišnji poklon. Međutim, ukućeni su juče pričali kako se dogodilo i nešto nepredviđeno.Cimeri su otkrili kako je Miljana imala seks sa svojim dečkom dok je on boravio u vili. Kulićeva je ovo poricala, a sada se čeka snimak sa kamera kako bi se sve sumnje otklonile.

 


Miljana Imala Keks Sa Deckom U PAROVIMA ZA NOVU… by cheloboos

srbijadanas.com/

Comentários no Facebook