ERO*SKA ISPOVEST – Tukao me pendrekom i terao da ližem pi*ku njegovoj je*ačici

Imala sam 18 godina i djevica sam bila. Visoka sam 180cm, teška 61kg. Važila sam za najljepšu curu u razredu. Patrijahalno sam vaspitana, ali sam se ludo zaljubila u momka koji ima 27 godina i pripada grupi ‘boss’ momaka u gradu. Voljela sam ga nenormalno. Bili smo zajedno 7 mjeseci, a on nije znao da sam nevina, jer su svi trčali za mnom, imala sam najskuplhe stvari…Došlo je do toga da sam se ja bojala prvog puta i da sam ga odbijala.
Jedne noći se on napio u svom lokalu i bio je sa nekom gradskom kur*velom. Ja sam ušla slučajno, počela da plačem i da se derem na njega. Svašta sam mu rekla, i opsovala mrtvog oca. On mi je opalio šamaričnu i poveo me u njegov stan koji je bio iznad lokala. Pocijepao mi je haljinu, strgao sve sa mene. Plakala sam, bojala se…Ljubio me po grudima, stomaku i li*ao mi pi*ku zestoko.

Bila sam tako postiđena da sam stalno skupljala noge dok mi nije opalio šamar. Počeo je lagano da gura prste u moju pi**u, boljelo je. Zatim je izvadio ku**c od koga sam se ja frapirala od straha. Nabio mi ga je u usta i rekao mi ‘P*ši, d**ljo’.Morala sam. Gurao je sve jače i ja sam ga bukvalno gutala, onda mi je rekao da mu ližem j*ja i te*tise, što sam ja odbila, a on me povukao za kosu i udarao po leđima. I to sam morala. Plačući sam liz*la. Onda mi je rekao da stanem na krevet na koljena i da se rukama držim za naslon. Trljao je ku*ac o moju pi*ku. Iz sve snage i odmah mi ga je gurnuo cijelog. Vrištala sam i plakala od bolova. Onda mi je rekao da budem na njemu i da glasa ne puštam. Dok me je*ao tako svo vrijeme me tukao po du*etu. Dupe mi je bridelo. Posle mi je krvnički razvalio š*ak, bez ikakvog lubrikanta. Čak mi je skinuo štiklu i zabijao je u moj a*us. Cvilela sam. Dok je zabijao kurac u moje dupe udarao me i vukao za kosu. Onda je ustao i nabio mi govnjiv ku*ac u usta. Bunila sam se, on je uzeo kaiš i nekih 3-4min me tukao, a zatim mi opet nabio kur**nu. Jecala sam i p**ila ku*ac sav ljepljiv, krvav i govnav.’Tako, dr*ljo, tako’govorio je. Nakon toga je svr*io direkt u moju pi*ku. Spe**a se slivala…
Zvao je telefonom onu dr*lju s kojom sam ga zatekla. Počeo je da je ljubi i mazi, a meni opalio šamar i naredio da joj li*em pi*ku. Odmah je raširila noge, a ja počela da li*em dok je on nježno ljubio. Pi**a je imala grozan miris, a ona mu je rekla da ne ližem dobro, na šta je on ustao, rekao mi da legnem i tu*ao me pendrekom. Ona mu je rekla da prestane, prišla mi je, nabijala pendrek u g*u i pi*ku. Legli su, a ja sam morala da im ližem prste. Nakon toga on je nju počeo je**ti skroz lagano kao iz filmova. Meni je sv**io u usta, dok me ona vukla za kosu i udarala. Svaku kap sam morala da progutam…Njoj je priiškilo i on joj je rekao da se po*iša po meni što je i uradila. Plakala sam i bila totalno ponižena. Ona je posla i za kraj morala sam da je poljubim u usta i posla je.
On je pogledao u mene, rekao mi da je bio blag jer sam bila nevina.

Prisao mi je i poceo da me ljubi, a ja sam se bojala njega, i odmicala se.
Morala sam tamo da prespavam. Odjednom je zaspao i nije me svu noc ni takao. Ja sam cijelu noc plakala i klela sebe. Kad se probudio zacudjeno me pogledao. Onda je vidio krvavu posteljnu i sav haos okolo. Odjednom je poceo da place i govori kako je bio pijan. Izvinjavao se. Bili smo 7 mjeseci u vezi i stvarno nije bio nasilan nikad. Ja sam jecala od tuge. Pricali smo satima i ja sam mu oprostila. Dugo sam imala strah od njega, ali bio je najnjeznija osoba na svijetu posle. Ali problem kada se napije je inaad isti. I sad znam sta me ceka kad se napije, ali on je za mene i prvi i poslednji. Volim ga. Tako nekad volim i pali me da me tretira kao dr*lju.

Comentários no Facebook