Ja sam naravno potvrdio i rekao :” Kada god ti ovo zafali javi se bratu svome znas da sam najbolji”.

Ustao sam rano ujutru kao i svaki dan, napravio kaficu za sebe i citao sam novine koje je mama kupila tog jutra. Sjedio sam za kuhinjskim stolom u boksericama nadajuci se da sestra nece ranije ustati, mama i tata su na poslu, skoro da sam sam kod kuce.No to jutro sestra je ustala ranije ne kao uobičajeno.
Došla je do kuhinje i pozdravila me ” Dobro jutro braco.” odgovorio sam joj “Jutro seko odakle ti ovako rano da ustaneš?”, ništa na to nije odgovorila ali vidio sam na njoj da nešto nije uredu, nisam zelio zapitkivati sta ti je u cemu je problem daviti je sa tim pitanjima, jednostavno nisam zelio svadju odmah na jutru. Sve sto sam zelio jeste na miru da popijem kaficu prolistam dnevne novine i doruckujem.Pitala me je ” Jesi li u planu gdje večeras izlaziti?”. Rekao sam da ne znam nemam nikakav dogovor sa ortacima znati cu tek posle. Ukljucila je aparat za kafu i sjela preko puta mene na

stolicu i gledala je u mene.
Više nisam mogao ćutati upitao sam je : ” Da li je sve uredu sa tobom, nešto mi ne izgledaš dobro ovog jutra.” Samo je oborila glavu i rekla : ” Raskinula sam sa Goranom.”… Pošto nisam baš neki govordžija i osoba koja te moze utjesiti nisam zelio ulaziti u dalju raspravu i njenu vezu. sa Goranom je bila u dugoj vezi više od 3 godine i od samog pocetka veze vidio sam da je to ozbiljna veza i da su 100% imali seksualni odnos, izgleda da joj je to falilo zadnjih dana pa je bila mnogo nervozna.Imali smo veoma otvoren razgovor kao i

uvijek pričali smo o svemu jedno drugome, o seksu, o zivotu, o svemu smo bili otvoreni jedno drugom. Rekla mi je :”Kada bi nasla samo nekog dečka da me sada dobro prodrma, ne znam sta bi dala za to, prvom decku danas ko me onako muški odmjeri zavrsiti cu sa njim u krevetu” u tom trenutku ona ustaje sa stolice kafa je bila gotova.
To jutro je nosila crne tajice koje su se prilijepile za njeno tijelo, du*e joj se cijelo ocrtalo i bijele tangice je imala to jutro.
Vrata od frizidera su imala ogledalo i kada je ustajala odmjerio sam je od glave do pete i buljio u njeno veliko ogromno sportsko du*e, trenirala je odbojku a svi znamo kakve gu*ice imaju odbojkasice.
Uhvatila je moj pogled na ogledalu okrenula se prema meni i onako kroz smijeh rekla : ” Brat si mi a sada sam nesto rekla i zaklela se.” Ja sam se samo osmjehnuo i popio zadnji gutljaj kafe, ustao i krenuo ka svojoj sobi.Ni ne gledajuci u čemu sam ustao sam i krenuo, sasvim slucajno sam pogledao na svoje bokserice i vidio sam da mi se ku**c ocrtao i digao na moju sestru, nisam mogao da vjerujem nisam mogao ni zamisliti da bi se mogao na**liti na svoju rođenu sestru.
Posle pola sata usla je u moju sobu a ja sam malo prilegao da pokusam zaspati jer nikoga nije bilo kuci mama je otisla na posao a tata je otisao na iznenadni put nisam imao nikakvih obaveza tog jutra.Usla je u sobu i legla pored mene , a moj ku**c se nije spustao cijelo vrijeme. Pribila se uz moj ku**c kako bi ga osjetila, i odjednom rekla :” Sta je ovo dragi brate?” , ja sam se nasmijao i rekao :” Ne znam seko ti si razlog toga”.
“Da li mogu pokusati popraviti ovo”- pitala me.
Ja sam samo slegnuo ramenima i zažmirio.
Počela me dirati po tijelu po mojim grudima, onda je lagano rukom sišla do mog k**ca, najezio sam se u jednom trenutku i otvorio oci, vidio sam njenu glavu u mom medjunozju kako pu*i moj k***c, nisam mogao ni zamisliti , moja sestra pusi moj kurac od 19 centimetara.
“Auuu braco ala si i ti sposoban”- rekla mi je. A ja sam samo cutao kao zaliven, nisam mogao rijeci izustiti toliko samo bio napaljen. Poceo sam je ljubiti po vratu a ona je samo legla na ledja na krevet i digla ruke iznad glave, uzjahao sam je oko struka i ljubio neko vrijeme i svukao joj majicu.Ispod te majice su bile velike ogromne s**e, koje su skoro iskocile iz grudnjaka.Onako strasno sam pokidao njen gru*njak i poceo joj si**ti njene velike si*e koje su bile toliko lijepe i cvrste kao da su silikoni.Ona je samo uzdahivala i govorila ocemo li vise , mama se uskoro vraća.
Svukao sam njene crne tajice sa nje ujedno i tange, te sam vidio njenu friško obrijanu pi**, koja je u pola bila vlazna.
Poceo sam joj lizati p**ku ona me njezno milovala po kosi i počela se izvijati, kao da je ukljucena u struju, glasno je uzdahivala i vristala, u jednom trenutku me pitala: ” Gdje si sve to naucio otac te tvoj je**o?”. Ja sam se samo nasmijao i rekao nije ovo ništa imam ti ja još mnogo toga pokazati sto znam. Rekla mi je :” Onda se baci na posao poludjeti cu mnogo sam nap**na zelim osjetiti tvoj gl**ic u mojoj vreloj pici”
Povukao sam je ka ivici kreveta i kleknuo na koljena, polako sam svoj glav** ubacivao u njenu vlaznu pi**u koju sam liz**o prije 20 sekundi. Poceo sam gurati ku**c u nju a ona je uzasno vristala u jednom trenutku sam ustao i zakljucao kucu , i pojacao muziku.
Nakon par minuta je otisla do kupaonice istusirati se jer smo ocekivali mamu sa posla radila je trecu smijenu taj dan.
“Da li cemo opet ovo ponoviti ” -pitala me.
Ja sam naravno potvrdio i rekao :” Kada god ti ovo zafali javi se bratu svome znas da sam najbolji”.
“Naravno braco najbolji si sa svojom sekom u krevetu.
Taj dan nikada necu zaboraviti, jedva cekam to sve ponoviti.

Comentários no Facebook