(18+) MILJINA ISPOVEST: Gurnuo je P*nis u moja USTA, a onda je nešto PUKLO…

Katastrofa.
Iz ove perspektive, za sve krivim porniće. Taj moj dečko je bio iz bogate beogradske porodice, lep, sportski tip, sve što ja, prosečna devojka iz predgrađa, može da poželi. Imao je samo tu jednu manu – bio je bukvalno zavisnik od porno filmova.

Gledao ih je satima, pogotovo one sa grubljim seksom. U principu, nemam ništa protiv toga, ali sa merom i kada strast toliko uzavre, dakle kad ima smisla. Šljepkanje po guzi, blago čupanje za kosu… i on se uglavnom kontrolisao. Do te večeri.

Bili smo kod njega u stanu, popili smo malo više, a ja sam htela da ga počastim dobrim oralnim seksom. Nežno sam ga stavila u usta i počela… pa, znate već. Sve je bilo u redu, ali se on u jednom trenutku toliko napalio da je počeo agresivno da gura napred-nazad. Mislim se, što da ne, ali se toliko zaneo da više nije ni gledao šta radi. Pokušala sam da ga ispratim, međutim, moj jezik je u toj brzini otišao prema nepcu, na gore. Osetila sam tup bol i krv mi je šiknula iz usta. Seansa je bila završena.

Kreten je uspeo da mi pokida onu kožu ispod jezika, kojim je on (jezik) prikačen za usta. Bolelo je neopisivo. Samo sam se obukla i izašla napolje, dok je on ponavljao “izvini, izvini…”

Naravno, nije mi padalo na pamet da idem kod lekara. Šta da mu kažem, majke ti? Pet dana sam samo jela supu bez rezanaca na slamčicu i pila vodu. Vremenom se, na sreću, zalečilo.

Da, raskinuli smo posle toga, nisam blesava. Šteta, bio je baš dobar frajer…

Comentários no Facebook