(18+) ERO*SKA ISPOVEST – bila sam njegova sluškinja u sek*u …

Ja imam 21 godinu, a njega sam upoznala prije 5 godina dok smo još oboje bili klinci.. On kao maturant, najpopularniji dečko u školi, nikad mi nije bilo jasno što je vidio u meni.. Nekoliko puta pokušavali smo biti u vezi ali smo prerazličiti karakteri i nikako se nismo slagali, sve je ostalo na seksu bez obaveza. Moram napomenuti da sam jako submisivna u seksu i oduvijek me palila dominancija muškarca, grub seks i poniženje. Tek tada se osjećam živom i on to zna. Odkako sam se preselila zbog faxa u drugi grad, ne viđamo se često ali zato svaki put kad se vidimo bude za pamćenje. Taj vikend bila sam došla kući i izašla sam s prijateljicama. Ušle smo u disko, bilo je već pred zatvaranje. Na sebi sam imala crnu suknjicu i košulju i visoke štikle. Bila sam strašno napaljena jer sam već neko vrijeme bila bez ku*ca i samo sam gledala da nađem nekoga da me pošteno izje*e. I ugledala sam ga.. Ivan je stajao za stolom sa frendovima i gledao ravno u mene, vidjela sam da je napaljen.. Prišao mi je i povukao me u neki mračni kut. Odmah mi je gurnuo ruku pod suknju i snažno me zgrabio za du*e.. Jedan prst gurnuo je u moju vrelu pi*kicu.. ”Kako si mokra, odmah te želim izje*ati” – rekao mi je.. Na*alilo me je to, ali sam znala da ne možemo to obaviti tamo.. Rekla sam mu da se nađemo vani za 5 minuta.. Izašao je i ja sam došla za njim. Otišli smo u sporednu uličicu gdje su bile neke stepenice. Zgrabio me za kosu i počeo me strastveno ljubiti, ruke su mu bile svuda po meni. Grubo mi je gurao prste u pi*kicu i širio je dok su moji sokovi kapali iz nje.

Naslonio se na zid i gurnuo me na koljena na prljave stepenice. Odkopčao je svoje hlače i izvadio iz njih veliku kur*inu oko 20 cm i jako debelu. Obožavam njegov k**ac, sline su mi počele curiti koliko sam ga željela osjetiti. Otvorila sam usta i krenula na njega ali dočekao me šamar. ”Ne tako brzo, kučko, želim da moliš za njega” – rekao mi je i počeo me njime naizmjence udarati i maziti po licu. Plazila sam jezik želeći ga polizati ali uvijek bi ga izmaknuo.. Vidio je da više ne mogu izdržati, tresla sam se napaljeno i molila ga da mi da svoj ku*ac. Jednom rukom primio me za kosu, a prste druge ugurao mi u usta.. Govorio mi je kako sam njegova prljava drolja dok sam mu ja pohotno si*ala prste. Izvadio je ruku iz mojih usta i razmazao mi moju slinu po licu. Šminka mi je bila razmazana a ja sam pohotno jecala i trljala si mokru pi*kicu. Pogledao me i počeo se smijati.. ”Pogledaj se kako izgledaš, kao prava prljava k**va, moliš za moj k**ac”. Njegove riječi su me strašno napaljivale i molila sam ga da me dotakne. Primio me je za kosu i snažno mi nabio glavu na svoj k**ac. Osjetila sam snažan nagon za povraćanjem i suze su mi tekle niz lice a on me nije puštao. Gušila sam se njegovim ku**em.. Maknuo mi je glavu s njega, a ja sam osjetila ogromnu prazninu.. Ošamario me je još jednom.. Gurnuo me na stepenice i sjeo na moje lice.. Osjetila sam njegova jaja na svojim ustima i rekao mi je da ih lijepo sišem kao prava poslušna kujica.. Počela sam ih uvlačiti u svoja usta, jedno po jedno pa obadva skupa.. Pomaknuo se i naredio mi da mu ližem šu*ak. Nikada to nisam radila pa sam počela oprezno lizati usku ru**u.. Vidjela sam koliko mu to paše pa sam svoj jezik sve više i više uvlačila unutra. Nabijao se na moj jezik i govorio mi prostote što je mene strašno napaljivalo. Pi**ica mi je pulsirala, nikad u životu nisam bila tako napaljena. Nagnuo se naprijed i počeo mi grubo trljati klitoris, a ja sam počela svršavati kao nikada.

Nakon toga, skinuo me potpuno go*u. Ležala sam gola na prljavim stepenicama, a on je samo stajao i gledao me.. Kleknuo je ispred mene i počeo mi šamarati pi**icu. Nakon što sam s**šila bila sam jako osjetljiva i počela sam vrištati, više me nije bilo briga hoće li me netko čuti. Bila sam ponižena i to mi se sviđalo. Podigao me i naslonio me na ogradu. Raširila sam noge i on me počeo grubo je**ti prstima.. Mislila sam da će mi cijelu ruku ugurati unutra koliko sam bila mokra i raširena. Drugom rukom grubo je stiskao moje velike bradavice. Dva prsta grubo mi je gurnuo u g**u i počeo me je**ti s njima. Izvadio je i gurnuo mi ih u usta. Počela sam ih halapljivo oblizivati, pi*ka mi je još više curila na pomisao da gutam prste koji su bili u mojoj p**ki i gu*i. Rekao mi je da se udarim po p**kici što sam i učinila.. Jače, rekao je.. Udarila sam se opet. Gledao me sa zadovoljnim smješkom.. Rekao mi je kako sam poslušna ku***ca i da sam zaslužila k*rac. Namjestio me je tako da sam se rukama naslonila na ogradu, a on je stao iza mene.. Primio mi je kosu i povukao glavu unatrag.. Naglo mi je zabio svoj ku**c dok mi je grizao vrat i leđa. Onako na**ljena, počela sam si trljati klitoris i opet sam svr*ila, nakon toga sam se opustila u njegovim rukama kao krpena lutka. Izvadio je k**ac i jednim ga potezom zabio u moju gu*u. Punio me dok mi je jednom rukom trgao si*e a drugu mi gurao duboko u usta. Spustio me na koljena ispred sebe, zabio mi ga u usta nekoliko puta, a onda svršio po mome licu. Nježno je razmazao spermu glavićem po meni.. Ja sam se tresla i jecala od zadovoljstva koje sam osjetila.. Kleknuo je kraj mene i snažno me zagrlio.Šaptao mi je riječi smirenja na uho, milovao mi cijelo tijelo.. Kad sam se malo smirila, on se obukao a mene je umotao u svoju jaknu.. Praktički me odnio do svojeg auta, gdje sam ja odmah zaspala s blaženimosmijehom.. Probudila sam se u njegovom stanu. Ušli smo pod tuš i on je nježno oprao sa mene razmazanu šminku i naše sokove.. Položio me u kr*vet i stisnuo se uz mene. Ljubio je modrice na mojem tijelu koje su se već počele pojavljivati, svojim toplim jezikom lizao je moju natečenu i ranjenu pičkicu. ”Volim te više nego išta, znaš? – šapnuo mi je na uho.
”Znam”, rekla sam i utonula u san u njegovom naručju..

Comentários no Facebook