Šešelj: Karleuša je loš čovjek! Jelena: Zar je ta pi****ina još živa?

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ne krije svoje političke stavove, a nema problem ni da otkrije šta misli o popularnim pjevačicama. Na pitanje novinara šta misli o Ceci Ražnatović, Jeleni Karleuši i Seki Aleksić, Šešelj je odgovorio:

– O Seki imam izrazito pozitivno mišljenje, o Ceci mislim da lijepo pjeva, a o Karleuši nemam šta pozitivno da kažem. Ona po mom mišljenju loše pjeva, loše izgleda, loš je čovjek.

Na ovo je oštro reagovala Jelena, koja je rekla:

– Ah, zar je ta pi****ina što napada žene još uvijek živa?! Zapitala bih se kakav sam ja čovjek da taj zlikovac misli nešto dobro o meni. Tužno je da taj ološ još uvijek dobija medijski prostor u srpskim medijima, ako uzmemo u obzir koliko je zla našoj zemlji i našem narodu njegovo ludilo donijelo. Pošto je nebrojano puta rekao da mu je drago što su ubili premijera Đinđića, pitam se kako ovom izopačenom nesrećniku još uvijek neko nije je**o mater. Neka obrati pažnju na koru od banane da se slučajno ne oklizne.

Podsjećamo, Karleuša je već ranije dobijala prijetnje smrću radi sukoba mišljenja sa Šešeljom kada je objavila status:

“Šešelj je ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka“, napisala je tada Karleuša.

(Kurir)

Comentários no Facebook