ERO*SKA ISPOVEST – Moja je*ačina sa strinom

Nas odnos je postao jako poseban.Je*ali smo se po citav dan,prosto je neverovatno koliko je ona zeljna se*a kao da nije bila dovoljno je*ana…Moja strina Goca je cak i pored mene imala druge je**ce ali ja sam uvek imao neko posebno mesto kod nje….Ali evo kako je sve pocelo…Cesto sam se lozio na nju i odlazio samo da je vidim a ona bi uvek nosila neke tange koje su ispadale iz pantalona.Iako je imala ogromno du*e i noge ona je to isticala a na neki cudan nacin me je to privlacilo…Iako sam je jedno vreme cesto posecivao jednostavno smo izgubili kontakt i par meseci se nismo videli.Jedno vece je meni sinula ideja da pocnem da joj saljem Sms sa drugog broja predstavljajuci se kao momak koji nje zeljan i koji joj moze mnogo toga pruziti.Ona se primila na tu moju pricu pa sam joj posle par dana poslao MMS gde sam slikao svoj k**ac,a ona se tada jos vise

na**lila i poslala mi je sliku svoje obrijane pic**.Zena od 50+ godina ima obirjanu pi**u ,bio sam prijatno iznenadjen,nasa platonska veza je pocela a svakim danom uzbudjene je trajalo…Pisala mi je u porukama o svim svojim fantazijama i sta bi volela da radi i ja sam tada shavtio da nema nazad.Moja Strina Goca je bila toliko na**ljena da je svako vece svr**vala na nase price i dopisivanja.Danima smo ugovarali susret.Posto nije znala gde mi je stan dao sam svoju adresu na kojoj je pisalo Jovanic pa sam je dodatno bacio u rebus…Bila je subota,bio sam kuci sam , cekao sam je , cekao sam da kre**em svoju strinu…Srce mi je lupalo kao ludo … Pokucala je na vrata i SOK … Kada je mene videla na vratima nije znala sta da kaze a ja se napravim lud i kazem kao o pa strina otkud ti ?? a ona se snadje u trenutku pa kao eto slucajno sam naletela i kao svratila i eto usla je … Oboje smo znali pravu istinu i cutali … Previse luda i napeta atmosfera… Ponudio sam je sokom i poceli smo neku neobaveznu pricu koja je sve dalje isla , na sta sam je ja prekinuo recima da moramo stati pretvariti se i sve sam joj priznao …. sokirana celom pricom mislim da se jos vise na**lila… Rekao sam joj da nema nazad i da moramo uraditi pravu stvar za oboje … Onda mi je rekla da i ona to zeli da uradi sa mnom i da joj nisam slao poruke jer se pomalo lozila na mene ali je plasilo to da neko ne sazna za nas … Ubrzo je krenula akcija pocela je da mi svlaci sorts i ubrzo je drzala u ruci moj debeli na**ekli kur**… Bila je toliko nap**ena da mi je dr**a kao luda i odmah se sagla da mi pop**i …. Gledaj kako ce strinica lepo da ti po**si … sada cu celog da ga stavim u usta…… I to je upravo uradila … Pu**** mi je sa takvom strascu i nabojem da sam se plasio da ne svr**m previse rano… Ja sam joj milovao mokru ali mokru rib*** i na**ekli klit***s…Pi**a joj je bila prilicno siroka , mada nije ni cudo jer se vidi da zivi za dobru je**cinu … kasnije mi je prical da je oduvek zelela da se kre**e sa nekim ”klincem” jer zna da su puni snage i da mogu dugo da je je** …. Da se vratimo prici … Ja sam ga izvadio iz njenih usta i zaronio sa mojim pastuvom u njenu mokru pi***cu … Siroko je rasirala i cekala svaki moj nalet…. Stenjala je i vristala kao luda… I sam o je vikalal …. JOS JOS JOS JOS KARAJ TVOJU STRINICU JE** TVOJU GOCU Mali MOJ , JACE JACE , RA*VALI OVU MOJU MATORU PI**U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To mi je davalo snagu da samo podizem tempo …. Sve jace sam je je**o i morao sam promeniti pozu jer je bilo tesko obuzedati , ona se tresla drhtala je , pa sam je onda stavio da ga jase , osetio kako misici njene pi**ice stezu moj gl**ic a da se ona nabija kao pomahnitala … Sve vise je pozdizala tempo i postajala je sve glasnija… Onda sam je sabio uz zid i krenuo sve grublje i jace jer nije postajao nacin da se obuzda ova matora kur***ina Goca kojoj je tada jedino porcija od 4-5 k***eva bila dovoljna.Na***zio sam je i k**ao sve brze i grublje ali ona mi je odgovarala isto … Onda sam je pitao da li zeli da ga primi u cm** na sta je ona samo odgovorila potvrdno … Polako i lagano sam joj stavio u g**u , nije islo tako glatko ali osetio sam cari strininog an**a… Tek tada je pocela da vristi ali se nekako smirila , mislim da ju je s*x u gu*u malo smirio …. Ali svidelo joj se … Trazila je zavrsnicu u usta …. MARE DAJ TVOJOJ STRINI SVOJE SEME DAJ JOJ SVOJU SP**MU DA JE PROBAM ONAKO VRUCU DA JE OSETIM U SVOJIM USTIMA… HOCU DA JE PROGUTAM DA JE OSETIM …. ja sam joj rekao …. EVO TI STRINO KUR***INO MOJA EVO TI MOJE SP**ME NA*UTAJ SEEEEE…. Izvadio sam ga i poceo da joj sv***vam po licu i ustima… Celo lice moje strine bilo je belo od tekucine… Goca je samo gutala uz osmeh sp**mu i trazlia jos, nedugo zatim je sv**ila dva puta… Otada evo k***mo se kao ludi ….
komicnistatusi.rs

Comentários no Facebook