KRATKA ERO*SKA ISPOVEST – zato kad se dam, onda se stvarno dam, ne stedim ni pi*ku ni sebe.

Bicu direktna I iskrena. Zelim odmah reci da mene ne moze imati svako. Da bi me neko odveo u krevet mora se potruditi oko mene. I naravno mora neko vrijeme proteci da ne bude sledece jutro “hvala, dovidjenja, prijatno”. Ali zato kad se dam, onda se stvarno dam, ne stedim ni pi*ku ni sebe. Apsolutno zelim da zadovoljim I svoje a I partnerove potrebe. Ali pravila s utu da se krse pa sam I ja ovo prekrsila na slavlju kod mog brata od ujaka. Slavio je rodjendan i ja sam naravno bila pozvana. Plesala sam najvise sa njegovim najboljjim drugom Nikolom, koji me je od ranije jako privlacio. Stvorila se neka hemija dok smo plesali a ja sam dugo bila bez se*sa tako da sam samo o se*su I mislila.

Nakon zurke Nikola me je prebacio do kuce I naravno ja sam ga pozvala na kafu. Bila sam spremna za akciju cim je usao kroz vrata. Pocela sam da se skidam, on je nekoliko trenutaka djelovao zbunjeno ali znao je sto se od njega ocekuje. Znao je da kada je usao kroz vrata moje kuce da ce morati da ludacki me je***ti. Poceo je da mi otkopsava kais do sam mu ja spustila ruku na njegovu k***inu koja je djelova ogromna preko farmerica bas kao na po**icu. Dok smo se ljubili uhvatio me je I bukvalno bacio na kauc.

Tu je nastavio da me ljubi I skida. Moje tigraste gacice nije skinuo, vjerovatno su mu se svidjele. Zavrnuo ih je sa strane I poceo da lize moju p**ku. Ona je vec bila vrela ali nisam se bunila da je malo podmaze. Li*ao mi je a ja sam stenjala, spremna da mu priustim nocas sve sto pozeli. Nisam mogla vise da cekam nego sam ga legla na kauc, kleknula na koljena I pocela da mu vlazim I obigravam kitu jezikom. Imao je tako velik kurac da ga nisam mogla staviti cijelog usta. Dok sam mu p**ila, prstima sam mu mazila j**a. Svidjelo mi se sto je bio izdepiliran skroz, tako da sam mu sve po**zala. Opkoracila sam ga I sa nogama na kaucu, polako pocela da spustam moju vrelu p**ku na njegov kurac. Taj osjecaj kad sam se navukla prvi put na njega je prosto bozanstven. Umorila sam se brzo ali on je nastavio da radi. Imao je taj profi radi, uzivala sam svaki sekund dok me je je**o. Prebacio me je pa me je je**o otp**adi. Uhvatio me je za gacice I poceo tako jako da upire. Jas am ga molila da upre jos jace, da me smatra najvecom ku**om na svijetu sto je on I uradio. S**sio mi je po mojo velikoj gu** I zastao sekund da gleda kako mi se sp***ma sliva niz s*pa* I kaplje na kauc. Gacice sam skinula I poklonila mu ih. Pop**ili smo po jednu cigaru I on je otisao.
komicnistatusi.rs

Comentários no Facebook